Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Wii64 1.1 as a channel? Any wads out there?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    34
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii64 1.1 as a channel? Any wads out there?

    Are there any wads to install wii64 1.1 as a channel?

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    You have started two threads for the same subject,I suggest you delete one.Wait! I see oddgriffin has done that for you.
    And use dogeggs excellent guide here about customizemii app
    It has a premade wii64 wad.



  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    34
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks. But I tried it already and it doesn't work, it seems to be designed for the older version, and i even selected the right app (New DOL) and it still doesn't work.

  4. #4
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9

  5. 6 Users Say Thank You to Cile For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    34
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks but that's not a wad file so I don't know what to do with that... ???

  7. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    You may want to do some google searching about what to do with certain files. What opens what in the way of file extentions. It is pretty much a must in dealing at this level.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  8. #7
    Junior Member Mekee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    849
    Thanks
    93
    Thanked 163 Times in 146 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    Thanks CIle I just finished installing it, works great, via HBC
    or by the Channel
    thank you

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas
    Posts
    18
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question problem

    ok i've got a channel made for the app, my problem is that it loads the dol then just goes black.

    is there a particular ios that it needs to run on to load correctly?

  10. #9
    Junior Member Mekee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    849
    Thanks
    93
    Thanked 163 Times in 146 Posts
    Quote Originally Posted by dj_darkside View Post
    ok i've got a channel made for the app, my problem is that it loads the dol then just goes black.

    is there a particular ios that it needs to run on to load correctly?
    make sure you have the wii64 app folder in the apps, inside the sd. It could be a bad wad as well,
    as far as ios goes, I don't think it needs a special ios to run it.
    I have the same problem, I tried to make a channel wad, that would be free of the sd and use the usb instead.
    All I get is a blank screen, so I used customize mii again, after all trying, to load it from sd or usb, channel wad doesn't work, only forwarders( which is linked by cile, need to change wisoff to .wad )

  11. 1 User Says Thank You Mekee For This Useful Post


  12. #10
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Texas
    Posts
    18
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Mekee View Post
    make sure you have the wii64 app folder in the apps, inside the sd. It could be a bad wad as well,
    as far as ios goes, I don't think it needs a special ios to run it.
    I have the same problem, I tried to make a channel wad, that would be free of the sd and use the usb instead.
    All I get is a blank screen, so I used customize mii again, after all trying, to load it from sd or usb, channel wad doesn't work, only forwarders( which is linked by cile, need to change wisoff to .wad )
    its in the apps folder, and it loads and plays just fine from the HBC, but it seems that wether i insert it as a direct loader or a forwarder i get mixed resluts, at least as the forwarder it loads but just goes black from there...i've used that wad before...just wasn't to sure about replacing the brlyt and brlan's, not trying to brick here...lol

    Here's the wad i want to use

    EDIT - i got it to work with my wad...i did go ahead and switch the the animation and layout files and changed my images and it loads straight into the emu now...

    Edit 2 - you can get it here thanks to Cile for the base

    Last edited by dj_darkside; 04-14-2010 at 06:16 AM. Reason: Video added

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •