Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: geexbox issuesi

  1. #11
    New Member becksterorange's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Arkansas
    Posts
    411
    Thanks
    28
    Thanked 55 Times in 49 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    Why would you need one? You run the app, it works. Not much to fiddle with. Don't know about you but I find it's usefullness limited next to Mplayer CE.
    I agree Mplayer CE is better and has less problems. GEEXbox is just more pleasing to the eye. But I gave that up for a player that actually works.
    Wii 4.1U - cIOS38 rev17 - 500gbHDD - Wiiflow 2.1 - uLoader 5.1 - Wimc 1.0.9 - Priiloader 0.5 - boot2 - gamecube launcher 2.0 - cMIOS rev3

  2. #12
    New Member cyneea's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Canada
    Posts
    11
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    Why would you need one? You run the app, it works. Not much to fiddle with. Don't know about you but I find it's usefullness limited next to Mplayer CE.
    really? i'm a noob so correct me if i'm wrong....mplayer ce won't work on my 4.2u right?

  3. #13
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Mplayer CE works on any softmodded Wii.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  4. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  5. #14
    New Member cyneea's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Canada
    Posts
    11
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    Mplayer CE works on any softmodded Wii.
    awesome thanks!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •