Results 1 to 3 of 3

Thread: Wii mote shus off

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii mote shus off

    Hi, I am having this issue, when i try to install and IOS mi wii mote always shuts off. The lights just blink when i try to press for example A to continue or something like that. Can anybody help me with this. Im running a wii with 4.2U

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Did you read the readme text? Are you sure you aren't supposed to use the gamecube controller to continue or alternately use the power, reset, and sync buttons to navigate the menu

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    18
    Thanks
    17
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jl_06 View Post
    Hi, I am having this issue, when i try to install and IOS mi wii mote always shuts off. The lights just blink when i try to press for example A to continue or something like that. Can anybody help me with this. Im running a wii with 4.2U
    The exact same thing happened to me yesterday after I installed the HBC and bootmii as boot2. All you can do is unplug your wii from the power and try each ios... if unlucky.. just try this..

    PART B: The extermination of the evil stub ios249 and Part C..

    From here.....

    http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html

    it worked like a charm..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •