Results 1 to 3 of 3

Thread: Loading Hackmii from SD card causes Wii to restart

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Loading Hackmii from SD card causes Wii to restart

    Hi,

    I ran some weird [FreeTheBug].wad on my softmodded 4.1 Wii and it completely screwed up my Homebrew Channel. I can still run USB loader and the likes from the regular systemmenu though.
    To fix the Homebrew Channel issue I decided to "reinstall" it by running HackMii Installer v0.6 from the SD card just like you normally would when softmodding a Wii. However, instead of loading the Hackmii stuff when clicking channels off the SD card, the message with "Load boot/elf?" and "if you paid for this you've been scammed etc." comes up but then it just restarts the Wii.

    So basically I can't run the Hackmii installer from my SD card because it just keep restarting my Wii.
    Any solutions?
    Cheers.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    try a different private file

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried a different private file, it didn't help, I appreciate the help though.
    I deleted all content except Apps and Wads on the SD card and copied only "boot.elf" from the Bootmii 0.6 installer to it. It didn't restart and I could proceed with doing a fresh "reinstall" of the Homebrew Channel. Works smoothly once again.
    Problem solved.
    Cheers.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •