Results 1 to 4 of 4

Thread: halp

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    halp

    first of all hi to everyone and 2nd is im trying to soft mod wii leh255 UK and followed the tutorial but when i go on sd card it doesnt load up boot loader just a load of square block for saving appear 15494 blocks open it says anyone any ideas as to why it wont boot the homebrew installer my SD card is fat32 thread should be help btw lol
    Last edited by killingtime; 08-30-2009 at 07:46 AM.

  2. #2
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    Quote Originally Posted by killingtime View Post
    first of all hi to everyone and 2nd is im trying to soft mod wii leh255 UK and followed the tutorial but when i go on sd card it doesnt load up boot loader just a load of square block for saving appear 15494 blocks open it says anyone any ideas as to why it wont boot the homebrew installer my SD card is fat32 thread should be help btw lol
    pretty lol it is probably a matter of you did not read the guide carefully next time try to read the guides more carefully they should be able to provide every bit info you need so try to read and mor than once too so this problem you hav is bc you didnt put the sd after the wii switched on so switch your wii on w/o sd inside and go to settings data management then put SD in it should load bannerbomb

    PS: how did you like my message? if you had hard time understanding it, it is because i didn't use punctuation. It is also what you did and how i felt reading your message. So next time try not to give people a headache trying to read your message and use punctuation. OK?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    oops sorry just frustrated. Well i followed the tutorial step-by-step and for some reason it just wont load the installer for some reason , not sure what and if im doing anything wrong , as im following guide perfectly , thanks for ur reply

  4. #4
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    wow great improvement!

    So, remove the sd, go to system settings-data management-channels-sd card, THEN put the SD in the wii slot. this should do the trick . If that does not work, make sure you have the correct folders and files in the SD, or try to format using FAT32. if that does not work, you may need to change sd card

  5. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •