Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Restore Wii?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Restore Wii?

    Is there a way to restore a modded Wii to its original state? Like all the homebrew taken off and just what needs to be there?

  2. #2
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    you could try pressing the Format Wii button in the system menu tools.... i am not sure what affects it would have from installing those cios's and stuff.... it would be worth a shot i guese.

    This time i made sure....





    I'm gonna help you

    Wiihacks IRC
    MK:1333-5496-0297
    Brawl: 2406-5287-1013

  3. 1 User Says Thank You jonathanb9595 For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'll give it a try

  5. #4
    Junior Member JR007's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    83
    Thanks
    3
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Quote Originally Posted by pockeyfox View Post
    I'll give it a try
    Keep us posted on how it goes...

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Did it work??

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can't believe this, but yes. It reformatted to the firmware that i downgraded to perfectly. Then i used shop channel to update and did the bannerbomb thing to get everything back. Everything works great now, and almost all backups work for me know except for Ghost Busters so far.....


    In short, it should fix the problem, just reinstall HBC and whatever cios you want.

  8. #7
    New Member biigstyk's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    N.Y.
    Posts
    284
    Thanks
    36
    Thanked 64 Times in 53 Posts

    it worked ???

    Im sure it reformatted and everything, but, you say it reformatted to the version that you had downgraded to, ... What were you at? And was this before the release of the 4.0? Just wondering cuz i did it to one that was on 3.2u and it formated to 4.0....

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well i was originally at 3.2, and my friend decided to update from the shop channel or what ever. Sending me to 4.0 and rendering my homebrew channel unusable. After managing to downgrade to 3.2 my problem was still there.

    Only after reformatting, the wii went back the the 3.2 that i was using and everything began to work after i reinstalled Homebrew and all that.

    I did update to 4.0 and then reinstalled everything. 4.0 HAS NOT kept me from running anything that I previously ran and HBC, all my backups and some of the apps that i used are all working the way they did. I also installed cios rev 13a and then 13b.

    Hope any of this helps.

  10. #9
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    36
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 1 Post
    how is this possible as i thought it should go back to 3.1 or 3.3 and we downgrade to 3.2
    or am i wrong

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    cool
    I hope this works for me too

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •