Results 1 to 4 of 4

Thread: Homebrew menu problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Homebrew menu problem

    Hiya

    Ok pretty new to the Wii,just cracked how to do back'ups,now learning about Wads and homebrew stuff also downgraded my Wii from 3.4e to 3.2e
    so i got a smidgeon of basic knowledge.

    My problem is when u select the arrow in homebrew channel
    instead of moveing to next menu to select apps.
    The Apps spring back to the first menu.

    So i can only select 4 apps at one time which is damn annoying
    anybody else get this? Now at one point the channel was fine
    could select no problem,then get the same weird glitch as before.

    Hope u guys have the answer,cause it got me baffled

  2. #2
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    What did i miss?

    Err,thanks for the pointer but unless my Wii,Noobiness
    is makeing me me miss the glaringly obvious.

    Point 3 is emulation,my wee problem is menu related
    as it springs back as i click the arrow,it has no relation
    to emulation.?

    But if i have missed something please point out my
    stupidity

  4. #4
    New Member RGJR77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Wiiville
    Posts
    435
    Thanks
    71
    Thanked 98 Times in 78 Posts
    I think he meant post 3 adding apps to the homebrew channel. Curious ...How is your sd set up? your folder structure and what you have in your folders

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •