Results 1 to 5 of 5

Thread: Gamecube backup loader PROBLEMS (with pics)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Gamecube backup loader PROBLEMS (with pics)

    Everytime I start the Gamecube Backup loader my screen does this...



    Then when I play the games (Even when I hit "R" for 480 mode) my screen looks like this....







    SORRY for the big pics... Any help? Thanks
    Last edited by Jetpacunlimited; 03-02-2009 at 09:35 AM. Reason: Smaller Pics

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    BUMP. Any Help!?

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,662
    Thanks
    295
    Thanked 3,899 Times in 988 Posts
    Blog Entries
    47
    Never tried my GC Backup Loader but this is just a guess Don't you need a memory card inserted to save data

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Press X for pal. Im guessing you are not using YPBPR cables

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ryan007 View Post
    Press X for pal. Im guessing you are not using YPBPR cables
    Nah im playing on a VGA Moniter. But I have a NTSC American Wii

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •