Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Odd twilight hack error message

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    UK
    Posts
    22
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Odd twilight hack error message

    when I try to put the twilight hack file from my SD card to the wii, it just says 'the file was not copied'. I dont understand why, I've done everything that every tutorial has told me to do, help me out, please!

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    using the wrong Beta, is probly the reason why, or you didnt delete the original file on the wii

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    UK
    Posts
    22
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I deleted the file on the wii (& have no idea wat a beta is...)

  4. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    beta 1 = 3.3 or lower
    beta 2 = 3.4

    come on look into these things =\

  5. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    UK
    Posts
    22
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    oh, i knew that, i just dont recognise the words, sowwi

  7. #6
    New Member at90s2313's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    USA
    Posts
    177
    Thanks
    12
    Thanked 28 Times in 25 Posts
    Quote Originally Posted by lucarioike View Post
    when I try to put the twilight hack file from my SD card to the wii, it just says 'the file was not copied'. I dont understand why, I've done everything that every tutorial has told me to do, help me out, please!


    Good place to start is here---> http://www.wiihacks.com/recommended-...ll-guides.html

  8. 1 User Says Thank You at90s2313 For This Useful Post


  9. #7
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    its allready catching on ;-;

  10. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    UK
    Posts
    22
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I thought id try'd both, but Ive retreid both, & still, same message for both, 'the data was not copied'.

    also, I didn't find anything to help me with this prediciment in that guide thingy either...
    Last edited by lucarioike; 01-30-2009 at 05:22 PM. Reason: forgot to mention...

  11. #9
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    try to use another SD card (formatted).

  12. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    UK
    Posts
    22
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i checked the formatting many times, it is the right format (also, I dont have any other SD cards)

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •