Results 1 to 3 of 3

Thread: Need help finding Wiiflow on Homebrew after deleting.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need help finding Wiiflow on Homebrew after deleting.

    My Wiiflow channel stopped working after 1+ year of working properly. It was freezing on the early "please wait...." screen.
    So, I decided to try to uninstall/reinstall Wiiflow.
    First, I went to Homebrew and deleted Wiiflow from there. Then I deleted the "channel" from my Wii menu. (either, or both of which I now understand may have been mistakes on my part).
    -
    Now I'm lost. I can't figure out where on Homebrew to reload Wiiflow and to reinstall it. I thought I'd find it in homebrew_browser, but either it's not there or I'm not bright enough to find it.
    -
    Can anybody point me in the right direction on the step(s) needed to finish my Wiiflow reinstall?? Thanx in advance.
    -------------------
    updated: I pulled the SD card and re-installed the r92a-WiiFlow_249.zip files. Once I restarted Homebrew, Wiiflow was right back on top of the first page. However, now it's not getting past the "Please plug a USB HDD on port 0 or press Reset" screen. I used to see that screen occasionally, but it was always bypassable if I simply restarted my Wii. Now, it's every time I try to load wiiflow.
    I found the following thread -> http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...ess-reset.html
    and will try that recommended repair tomorrow, although I'm not sure its the exact same problem.
    (since I'm now off the original topic, I would rather just delete this whole post, but that doesn't seem to be an option for me.)
    again, any recommended help is always appreciated.
    ---------
    Last edited by Belli3; 07-24-2012 at 02:13 PM.

  2. #2
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    You need to place the wiiflow app in the apps folder on your sd card. If you want the channel back you will need to put the channel wad in the wads folder on your sd card and use one one of the wad managers to install it.

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  3. #3
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,179
    Thanks
    223
    Thanked 492 Times in 429 Posts
    If everyone would just follow the softmod any wii guide, these problems would never be asked how to fix.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •