Page 29 of 31 FirstFirst ... 192728293031 LastLast
Results 281 to 290 of 309

Thread: Waninkoko releases the USB LOADER 1.1...now at version 1.5

  1. #281
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hattiesburg, Mississippi, United States
    Posts
    30
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by brendon7800 View Post
    i need help installing cios36 rev9 or cios36 rev10.

    I have ios36-64-v1042.wad in the root of my sd card.
    I load the cios36 rev10 installer from waninkoko
    choose wad installation and it says
    "[+] reading "ios36-64-v1042.wad", please wait... Error! (ret = -1)

    press any button to restart..."

    when i choose network installation it says

    "[+] initializing nerwork..."

    and then nothing happens it freezes and if i hit any buttons it goes to a black screen with a bunch of hex code on it.

    The same thing happens when i try to load rev9 or rev10.

    How do i get it installed?
    i used wad manager to instal rev 10, noproblem

  2. #282
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by LORDSHAFER View Post
    i used wad manager to instal rev 10, noproblem
    don't you have to have the ios36-64-v1042.wad in the root of your SD card?

    I thought when using the WAD manager you need to put your wads in the wad folder.

  3. #283
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    53
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by Wiiwouldliketohack View Post
    Hey Timo how about you give credit to the original makers of your copypasta?
    No problem.

  4. #284
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    203
    Thanks
    6
    Thanked 34 Times in 20 Posts
    Quote Originally Posted by timo View Post
    No problem.
    lol thats kinda funny seeing as it says at the beginning of your copy and paste "waninkoko has released...."

    so obviously even if you didn't know who was making the loader and had not been following wii hack stuff that would tell you right there

  5. #285
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hattiesburg, Mississippi, United States
    Posts
    30
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    i have cios36 rev10 installed and still keep getting code dump, i have gotten ios to load on a jump drive a couple of times, but it took like ten trys, do i need dvdx installed or something? i can not figure out what my problem is
    i am using a 500gb toshiba hard drive that is on the compatible list

    usb loader 1.5
    4.0u updated with Waninkoko's 4.0 updater
    wiikey2 mod chip
    cios36 rev 10
    cios60 patched
    cios61 patched

  6. #286
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    203
    Thanks
    6
    Thanked 34 Times in 20 Posts
    Quote Originally Posted by LORDSHAFER View Post
    i have cios36 rev10 installed and still keep getting code dump, i have gotten ios to load on a jump drive a couple of times, but it took like ten trys, do i need dvdx installed or something? i can not figure out what my problem is
    i am using a 500gb toshiba hard drive that is on the compatible list

    usb loader 1.5
    4.0u updated with Waninkoko's 4.0 updater
    wiikey2 mod chip
    cios36 rev 10
    cios60 patched
    cios61 patched
    i personally would try different variations ex: like rev9 with 1.4 or lower version or rev 10 with different loaders and see how you make out...and what works best for ya

    i havent tried 1.5 loader yet but i know i had issues with rev 10 and 1.4 with my hdd...also with the code dump i get that once and awhile when i tried to install game after game through the loader and my drive is compatible too...this stuff is still new and you may have issues running different variations together of revX's and loaders so just try different ones till you find a good combo that works

  7. #287
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hattiesburg, Mississippi, United States
    Posts
    30
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    i have already tried rev9 with usb 1.1 1.2 1.4 and 1.5, i will keep trying but i dont think that that is the main problem, i am thinking about down grading and upgrading back to custom 4.0, maybe there is something wrong with my custom ios

  8. #288
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hattiesburg, Mississippi, United States
    Posts
    30
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    i reloaded rev 9 and used loader 1.4 , it is working pretty well now, i gess there was a problem with the rev9 install the first time

  9. #289
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    noobsy5ety45y

  10. #290
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hattiesburg, Mississippi, United States
    Posts
    30
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    does anyone know if you can use two hard drives or a hard drive with 2 500 gb partions, i know that i am goin to fill up the 500gbs

Page 29 of 31 FirstFirst ... 192728293031 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •