Page 27 of 31 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 261 to 270 of 309

Thread: Waninkoko releases the USB LOADER 1.1...now at version 1.5

  1. #261
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    In a House
    Posts
    96
    Thanks
    26
    Thanked 12 Times in 8 Posts
    i have not tried using it on 4.0 but i do not see why not unless you cant install the instructions correctly.

  2. #262
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    53
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    When it starts installing the Rev9, i get ERROR! (ret = -2011).

    Error on Wad install and Network install.

    edit: I'm running 3.4U
    Last edited by timo; 04-09-2009 at 04:53 PM.

  3. #263
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    some1 here puts some game pics in the loader? its nice ?

  4. #264
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    53
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Bump.

    Anyone? Still having the issue and I don't know what to do.

    When it starts installing the Rev9, i get ERROR! (ret = -2011).

    Error on Wad install and Network install.

    I'm running 3.4U. And my Wii Serial # starts with LU57.

  5. #265
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    53
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Yes it does. I started a thread because I want to be sure I know what I'm doing before I go through with it.

    3.4U - 3.2U Downgrade

    edit: Anyone who can help me there, please, please do. I will be ever so grateful.

  6. #266
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    covers

    thanks hundshammer its working great now.

  7. #267
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Just got my HDD in the mail today, It's a Western Digital 160 gig. It formated on the Wii ok, but when I try to install Zelda Twilight Princess from the drive and it hangs, then goes to a screen that says

    Exception (DSI) occurred!

    here's about 8 lines of hex code

    CODE DUMP:

    3 more lines of hex code



    My Wii is 3.2u with Wiikey 1.9s chip
    I've tried this 3 times and each time the percentage of install gets a little closer but in order it's stoped on 10.51, 13.77 and 14.49 percent complete

    It's running the USB loader 1.1 off of a channel from the Wii menu. And the game is a burnt backup.


    any ideas why the game install is hanging???

  8. #268
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I have a big problem, when I install cIOS36 rev9 my 80 HDD works a treat, now the problem is the wireless mics/usb receivers dont work so I cant play high school musical 3,disney sing it and boogie star, however when i reinstall cIOS36 rev8 the mics work again but the HDD doesnt as I have lost the usb capability, I thought rev9 was suppose to give extra usb (2.0 ?) support and still support 1.0 / 1.1 which it doesnt appear to in my case. how can I get the mics to work using rev9 ?

    Any Help would be appreciated.

  9. #269
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    53
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I can't get my Mic's to work either. I've proven that the other USB port completly shuts off as soon as the USB Loader starts. I plugged in a USB that's powered by the USB port and has a light on when it's connected and running. As soon as I run the USB Loader, the light turns off which means the USB port turns off. It does the same thing if your USB is in the other port.

  10. #270
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yup definately the same problem as me and sumthing that Waninkoko seems to have overlooked. I got a wad file for the cIOS 36 rev 8 & 9 and can juggle between them with the wad manager but its a pain because when I'm using rev 8 and the mics are working I gotta use DISKS, the USB Loader in rev 9 is fantastic & flawless but then the mics r off. Hopefully Waninkoko will pick up on this and release a rev 10 to correct the problem.

Page 27 of 31 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •