Results 1 to 6 of 6

Thread: Sandy Beach - black screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    44
    Thanks
    18
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Sandy Beach - black screen

    Any ideas why I can't get Sandy Beach to work? I'm on 3.2E, and use component leads on a LCD tv. I can install it OK, and it shows as a channel, but when I start it, it just goes to a black screen. I've run it under different TV type settings in the Wii settings. I've even changed the game from NTSC to PAL with 'Freethewads'.
    Any thing else I can do?

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    install Cios 37

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    44
    Thanks
    18
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by admiral victorinox View Post
    install Cios 37
    Thanks for the usual quick reply . I thought I'd already installed that, but maybe not. Would it be safe to install it again? All other WAD's work fine by the way.

  4. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    yes its safe, and if thats not it, try getting a new one

  5. 1 User Says Thank You admiral victorinox For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    44
    Thanks
    18
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    OK. I'll give it a go later. Cheers.

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us poke

    hahahah poke

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •