Results 1 to 7 of 7

Thread: Trouble with Contra Rebirth (Help!)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    0
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Trouble with Contra Rebirth (Help!)

    I download the wad for Contra Rebirth and can't for the life of me get it to work.. It freezes up every time I try at #7.. The first time I did it I got an error and I can't remember what it was.. It was pretty long.. I restarted and uninstalled the wad... The tried again and now it always freezes.. I tried the UK version as well and that freezes at #10.. I was wondering if anyone has any solutions for me? I recently lost my original card that I did all my modding with.. Does that have anything to do with this? I tried a virtual console wad for Adventures of Lolo and that worked fine.. Just wondering if anyone has any info for me.. Thanks in advance.. Scott

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,658
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Have you tried re-formatting your sd card to FAT32 and using a wad from a different source?
    Last edited by ShadowSonic2; 09-22-2009 at 04:02 PM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    0
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah it's a brand new card that has been formatted. Just can't seem to get it to work.. I've tried two different wads and neither one wants to work for me.

  4. #4
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    is it from your region? maybe a bad wad or sth.. no reason why it should not work

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    0
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah it's from my region.. Ha I guess there's no real answer for it.. Weird stuff..

  6. #6
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    do you get error 1022 maybe??

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Watford, Herts, UK, Europe, The World, Solar System, Milky Way then the Universe
    Posts
    85
    Thanks
    19
    Thanked 15 Times in 6 Posts
    @SONIKtheHEDGEHOG
    Try installing a cIOS on your Wii. Might help out a bit because that is generally the problem that is happening to you if it is doing that...

    Wii: 3.2E
    PSP: 5.50 GEN-D2 (Full)
    Come Join Us On Wiihacks.com iRC

    #wiihacks on the UICN
    irc://irc.uicn.net/wiihacks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •