Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: When powering on usb hdd on wii. Interference starts up on TV screen....

  1. #11
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    At least now I know what a half decent lead looks like. They look completely different in style...... Going to send the others back and tell them that they are crud..


  2. #12
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Maybe you should post the brand of cables that was giving you problems. That way it might save someone from making the same mistake.

  3. #13
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    Maybe you should post the brand of cables that was giving you problems. That way it might save someone from making the same mistake.
    They were just generic cables from Amazon with no specific branding maybe I can post some pics... You can quite well see how much better these other ones are made...


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •