Results 1 to 3 of 3

Thread: Wii hardware issue+ Standby to yellow light, doesnt boot

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    England, UK
    Posts
    37
    Thanks
    22
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Wii hardware issue+ Standby to yellow light, doesnt boot

    So my Wii was plugged into a faulty power supply a couple of months back, which broke it and i have only just gotten round to attempt a fix.

    I have a working power supply now to test the system on. When plugged in it has the standby red light, but when the power button is pressed it goes straight to a yellow light and will stay there.

    I have just finished replacing he internal fuse (6.3A one next to the power input), which i thought might have blown but its still got the same issues. Anyone know what could be wrong? Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,143 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Keep the power button pressed for at least 3-5 seconds.

  3. 1 User Says Thank You Red_Gh0st For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    England, UK
    Posts
    37
    Thanks
    22
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Tried that, but thanks! I'll post up a video of what it's doing today or tomorrow. Thanks!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •