Results 1 to 8 of 8

Thread: PAL games on NTSC wii

  1. #1
    New Member danielmpr's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    50
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Unhappy PAL games on NTSC wii

    I need help, got Hello Kitty Seasons for my duaghter, tried it, and game loads, does that color changing thing, but videos don't play, and game loads wello, but doesnt allow me to move around! I tried leaving in set to default region, but it is in black & white, but works! LOL I tried USB Loader & WII flow with no sucess! what settings should I use? do I need component video cable to play PAL games on my NTSC WII? I did put region free everything in priiloader! HELPPPP!


  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    902
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    Try forcing video settings to force ntsc or pal

  3. #3
    New Member danielmpr's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    50
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I did, and it works, but the videos in the game don't show up, and doesn't let me move aorund?! wierd!


  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    902
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    Just mess about with the settings there are more than just that and may get it working correctly. Also can u remove the link from your signature as it is against site rules thank you

  5. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  6. #5
    New Member danielmpr's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    50
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    gonna try to find some utility to patch the .iso, see if that works, cause I've tried EVERy setting, and no luck! even triedd USBLoaderGX and WIIFLOW! nothing, same thing, games loads, screen white, blue, pink, or whatever, game loads, but doesn't allow mem to move! or anything! isn't froozen eitheir! first time I try a PAL game!


  7. #6
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Are you playing on a modern TV, As I have PAL and NTSC games from the season I worked in New Hampshire. They play in B&W on my old TV but all run fine without any special settings, Neogamma 53 GX loader 2.3 CFG v70.

  8. #7
    New Member danielmpr's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    50
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Sony Bravia 32" 720P LCD TV, composite cables, don't have component cables yet!, right now trying to patch with WiigionFree 1.0, see what will happen! really sux, because my daughter only knows spanish... but oh well, if not will try to get the NTSC version


  9. #8
    New Member danielmpr's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    50
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    nevermind, did everything no luck, only works b&w! sux! deleting!
    Last edited by danielmpr; 12-31-2011 at 04:03 AM. Reason: speel check


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •