Results 1 to 4 of 4

Thread: Modded Wii 4.2u Black Screen/No Audio

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Modded Wii 4.2u Black Screen/No Audio

    Hi I do apologize in advance if I am in the wrong area I used to search feature to browse the website for general help but I did not run into anything that fit my general criteria.

    I was in the middle of modding my Wii when I was uninstalling some WAD files from my Wii when my system crashed on me. So I restarted my console to end up with a black screen and no audio, my Wii remote doesn't even connect but my console starts up with nothing but the facts that I stated earlier. Does anybody know what the issue or problem is here?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,835
    Thanks
    924
    Thanked 2,108 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Firstly u should post an introduction. Secondly does the wii remote turn on the wii console? If not its possibly the bluetooth module

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    This should be moved to the bricked section. It almost sounds as though you might have unistalled a low number Wad. Never uninstall anything below 200 I repeat "Never". Did you have Priiloader installed? or were you not at that stage yet?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah the Wii Remote turns the Wii console on but doesn't connect after the initial startup.

    And no I haven't made it that far to the "priiloader"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •