Results 1 to 7 of 7

Thread: Still gettin 002 error with Darkcorp installed..????

  1. #1
    New Member MADMAX99's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Tamworth
    Posts
    20
    Thanks
    39
    Thanked 10 Times in 5 Posts

    Still gettin 002 error with Darkcorp installed..????

    Hello fellow modders. Just wanted to no if anyone can tell me why i am still getting 002 error with the blue screen on some of my games when im loading through disc channel?. And ive Darkcorp installed
    Do you think i need to update some cIOS or IOSes. Any advice kindly received.
    THANK YOU

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Use the generic wii patcher to remover error 002 from your iso, then burn again. Or load with neogamma
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  4. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    Maybe you have the priiloader hack enabled which loads all games using IOS249? That would cause error #002.
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  5. #4
    New Member MADMAX99's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Tamworth
    Posts
    20
    Thanks
    39
    Thanked 10 Times in 5 Posts
    Hi ya Bliepo. Thanks for your reply. How do i change it if thats what is causing the #002? most of my backups load no problem its the odd few that give the error and 1 or 2 get the unable to read disc......Could it all be down to priiloader??? Thanks again for taking the time.(When you think its all going sweet something else pops up)

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    37
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I installed Darkcorp at the time I first hacked my Wii, about 6 months ago, using the Indiana Jones Pawns hack. Anyway, I made several more updates of IOSs here and there, based on adding ULoader, Neogamma, updated Shopping Channel, MIOS, cIOS, and who knows what other garbage! I noticed that after originally working flawlessly my Disk Channel also started throwing off errors with backups. My solution? I went back and re-Darkcorped my Wii, contrary to what most would tell you. Now? My Disk Channel is back to working flawlessly, booting up and playing everything that I can throw at it, including Gamecube backup discs that were recorded as "CD-ROM", versus the dictated "DVD-ROM". They still work great! Very little dependence on either ULoader or Neogamma anymore. Just CFG USB Loader to deal with my Wii backups.

  7. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    @op: hold reset when you turn on your wii. If you have priiloader installed, it should come up. Then click system menu hacks and check whether the hack for loading games with IOS249 is enabled.
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  8. #7
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 924 Times in 666 Posts
    Quote Originally Posted by wicozani View Post
    I installed Darkcorp at the time I first hacked my Wii, about 6 months ago, using the Indiana Jones Pawns hack. Anyway, I made several more updates of IOSs here and there, based on adding ULoader, Neogamma, updated Shopping Channel, MIOS, cIOS, and who knows what other garbage! I noticed that after originally working flawlessly my Disk Channel also started throwing off errors with backups. My solution? I went back and re-Darkcorped my Wii, contrary to what most would tell you. Now? My Disk Channel is back to working flawlessly, booting up and playing everything that I can throw at it, including Gamecube backup discs that were recorded as "CD-ROM", versus the dictated "DVD-ROM". They still work great! Very little dependence on either ULoader or Neogamma anymore. Just CFG USB Loader to deal with my Wii backups.
    It was probably your updating IOS, cIOS, and so forth that caused it. cIOSCorp/DarkCorp is a complete package that overwrites pretty much everything Nintendo. When you start mixing and matching things you break cIOSCorp/DarkCorp leading to instability and problems. You found the obvious fix.
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •