Results 1 to 2 of 2

Thread: Cfg downloading covers gone awry

  1. #1
    Junior Member supermasterpig's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Toledo, OH
    Posts
    1,493
    Thanks
    193
    Thanked 152 Times in 129 Posts

    Cfg downloading covers gone awry

    I finally got around to putting the conduit, and wii sports on my hdd along with you dont know jack *g.f. just bought it* When I went to download covers for them using cfg like I have always done It would downlaod but all the other covers would dissapear as I am downlaoding all the covers I get this error: writing sd:/usb-loader/covers/disc *or w.e it is tryting to download* file name.png (0). I looked around but didn't see anything and I didnt touch my sd card so I am not sure.
    Edit: WOW please close this thread I am an idiot the lock was in the wrong position....
    Last edited by supermasterpig; 02-23-2011 at 02:49 PM. Reason: I am stupid
    "The worst thing you can do is not to get old, but to close your mind to others that you think lack the experiences you have had. " Oddgriffin
    "I don't mind having problems. I'm sure anyone who has spent time on here reading my rants will tend to agree." Darkcide666
    <-- If I helped click "Thanks"

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    G÷ttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    happens, hope it keeps working

    <--suggestions helped? press Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •