Results 1 to 6 of 6

Thread: wad file problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    England
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wad file problems

    I have a few wad files ive been trying to install.
    Anyhow they install fine and show up in my wii menu. problem is when i come to run them. the wii just returns back to the wii menu.

    currently have pal ' 3.2e ' with wiiclip / wasabi v3 d2e . cios37 installed.

    Any help much appreciated.
    Thanks.

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    try installing the IOS 51 with the shop update it might fix it

    other than that, it shouldnt do it

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    England
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    have the shop update installed mate. shop works fine.
    Bit of a weird one. !!!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    England
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ill try some other wads and see how i get on.
    homebrew channel works fine also .
    Just wonder if theres anything ive missed or some file i havent got. hmm!

  5. #5
    e39
    e39 is offline
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,029
    Thanks
    15
    Thanked 1,340 Times in 187 Posts
    this is a long shot, but ...

    Controller 1: Wiimote
    Controller 2: Wiimote + Classic
    Game: requires Classic

    If you start the game on controller 2 without a Classic gamepad attached to controller 1, you'll get bounced back to the dashboard.

    Helpful Threads:
    Dump & Burn discs | 3.3 / 3.4 Firmware FYI | Wii Disassemble | WiiClip Install

    Consoles:
    Wii - 4.1U - WiiKey 2 - USBLoader GX - SNES9X GX, Genesis Plus GX, FCE GX w. cover flow mods
    360 - Resident Evil S.E. - iXtreme LT 1.1 - JTag - FreeBoot 0.032 9199 Dash - NXE2GOD, XM360, XeXMenu 1.1, Flash360
    PSP - CFW 5.00m33, 16GB MSPD | DS Lite - DSTT w.1.17a r12, 8GB SDHC

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    England
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for that mate. it might be worth a shot. bit of a weird issue really. main thing is it does what i want it to do in one sense. just be nice to have the extras working

    thanks for the input again peeps

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •