Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Need pro help

  1. #1
    New Member Major Zero's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Thanks
    8
    Thanked 14 Times in 6 Posts

    Question Need pro help

    Hi yall,

    So I've got my Wii soft modded it was 4.3u and I went down to 4.1.
    I have followed a few tuts on some things here and there, got my USB loader GX to run my backup... (had an issue with an old USB drive, wasn't 2.0...) long story short.

    I need some files to run Black Ops, got it to run on Config USB Loader... I'm not a big fan the GUI, I like GX better... so I try to run my games off of GX and now it keeps saying I need 249 or 222?... so I load those in and it still wont run...

    Some how through reading more than one tut I ended up getting to the Restore the Trec bug the cios36 i think? but I cant load it, keep getting error... anywho, I just wanted to know how to "Show All" the cios so I can have someone on here take a look and see how bad I messed things up...

    I hate asking for Noob questions, I use to Mod PSP's, and Cell phones... but the Wii I'm stumped sometimes... lol

    Another,

    I have a snes emu as a chan, to launch so the little ones don't have to go into HBC.
    when I run the chan the emu always has to update and wont, and it can't seem to find the roms, even with a redirect it still has errors here and there, BUT when I run it off of HBC the emu runs as smooth as eggs... how is this possible? lol is it a bad Launcher/forwarder?
    Last edited by Major Zero; 12-30-2010 at 12:05 PM.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    thanks to bmarlo for this signature


  3. 1 User Says Thank You peire For This Useful Post


  4. #3
    New Member Major Zero's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Thanks
    8
    Thanked 14 Times in 6 Posts
    Thanks I'll do that as soon as I get home from work.

  5. #4
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Update your USB Loader GX. I recommended sticking with CFG and finding a nice theme.

    Yes you could have a bad forwarder. Try a different one....or perhaps you are using a full channel, if so try a forwarder.
    Damn I suck!!!!

  6. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  7. #5
    New Member Major Zero's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Thanks
    8
    Thanked 14 Times in 6 Posts
    thanks Krank, i'll check to see what the most up to date GX is out there...

    Here's my goods, I got a feeling things aren't right...

    Spoiler


  8. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,144 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Grab the latest GX in the link below.

  9. 1 User Says Thank You Red_Gh0st For This Useful Post


  10. #7
    New Member Major Zero's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Thanks
    8
    Thanked 14 Times in 6 Posts
    I'll put that GX on there as soon as I know I'm good with my sys check.

    does it need fixing? anyone?

  11. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    I hope we got you all fixed up!

  12. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  13. #9
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Lol, when I saw "Need professional help", softmodding wasn't the first thing that came to mind!
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  14. 1 User Says Thank You JoostinOnline For This Useful Post


  15. #10
    New Member Major Zero's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Thanks
    8
    Thanked 14 Times in 6 Posts
    So still trying to get Trucha Bug Restorer to work..

    keep getting,

    Step 1: Set the revision to 0
    Step 2: Install IOS with low revision
    Preparations complete, press A to start step 1...
    Installing ticket...
    Setting the revision to 0...
    Error: ES_AddTitleStart returned -1035, maybe you need an updated Downgrader

    Error: Could not set the revision to 0
    Downgrade failed
    Press any button to exit...

    so... now that I have tried almost all possible ways to get by this 36/15 problem... Am I screwed? or how about that Bootmii back up? can I restore that and try again or something?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •