Results 1 to 5 of 5

Thread: update issues

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    update issues

    Unfortunately im an idiot and left wiiconnect24 on and my wii from 1 night went from ver. 3.4E to 4.1E, i dont know why it didn't go to 4.3 but oh well. Now none of my original games work and neither does my burned disks worked via Neogamma. Can i uninstall HBC and BootmiiIOS and restore system memory then update to 4.3? Because im having issues ever since i tried to softmod my wii.

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    lol.

    The wii will ALWAYS ask you to confirm an update. And an online update would make your Wii 4.3

    What is more likely is that you have updated from a disc.

    You will need to follow the softmod guide in my sig. You do NOT want to update to 4.3.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im at chapter 2 of the tutorial and im verifying updatepack.md5 and its given me several errors is that ok?

    last question ive done the tutorial now but my original games that i have bought are still not able to be read. PLease help
    Last edited by Krafter; 12-23-2010 at 08:00 AM.

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Please do not bump your thread within a 24 hour period and ask all relevant questions in the guide you are following.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Had a simular problem with a wii key 2 fitted, I removed the drive and tried a drive i knew worked fine and it booted games gr8, put old drive back in and that then worked fine, had this problem with two wii's both working now, may work for you !

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •