Results 1 to 4 of 4

Thread: strange minster hunter error

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    28
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    strange minster hunter error

    i've played monster hunter online many times before on disc....
    but now my disc drive is broke so im using the configurable usb loader method
    unfortunately when i try to go to the city the loading bar goes to 75 percent then says
    disconnected error code - and its either 11690 or 11069 something like that ^_^
    is it the region? i think its pal and i use a a pal wii so i dont understand why its not connecting :/
    any help guys

    (edit) dam, can't change the title sorry guys for mispelling before someone corrects me

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Codes like that are nintendos error codes. Go to their website and see if there is something there that explains what they mean. Doesn't sound like a softmod issue to me.

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,585
    Thanks
    1,872
    Thanked 4,354 Times in 3,651 Posts
    Blog Entries
    5
    From what little I can tell, it has to do with the server a user is connecting to.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    28
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ahh thanks for replys guys, think its something to do with the region setting though?
    because me and my friend were going to play but he could get online but i couldn't so maybe i need to set it to NTCS (sp?) to be able to get online?
    ill check the error tomorrow cant go on now

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •