Results 1 to 7 of 7

Thread: Hi All

  1. #1
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Hi All

    Man this place has grown in size sine was first set up..

    Anyway got a small prob got a Wii of course with the usbloader working for it.

    HOw ever for some reason now the thing loads thn reboots to a screen with black background and white text.

    it was working any ideas on tis

    ta
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Something like this?




    If so usual suspect is a compromised cIOS.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #3
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    thats the one.

    So got further two questions

    How do i fix it

    and what buggered this up in the first place?

    Also i do have a backup of nand and key just in case :-)
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    As hinted in my post..'If so usual suspect is a compromised cIOS. '

    You'll need to look towards your cIOS installation and perhaps re-install/update as appropriate to your individual situation/needs.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #5
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    cheerz

    Things i do for the kids lol

    Will sort it later when i get five
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

  6. #6
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Right i have been nagged to death.. not touched a wii in months..

    How do i go about fixing the above?? easy way would be great..

    I still have the homebrew chan installed

    Thank tou
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

  7. #7
    New Member ej2095's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    183
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    igonre last post sorted it :-)) only took 30 mins reading lol
    Stoke me a clipper I`l be back for lunch

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •