Results 1 to 4 of 4

Thread: still no wii

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    30
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    still no wii

    I've tried to reset the autoboot on my wii to systemmenu but it tells me that
    error autobooting systemmenu! could not open boo file!
    I can set it to go directly to hbc, but would rather have it start up like a normal wii. Can somebody please point me in the right direction to fix the problem????

  2. #2
    New Member omgmaserati's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    United States
    Posts
    260
    Thanks
    32
    Thanked 146 Times in 47 Posts
    sound like you may have a minor brick... are u using priiloader?


    If I helped you at all or contributed in any way please hit the lil' thanks button!!!

    Full Hacking Guide 4.2 System Menus Virginize Any 4.2 Softmodded Wii

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    30
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i went through the preloader to reset to systemmenu

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,741
    Thanks
    1,896
    Thanked 4,395 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    Read this thread.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •