Results 1 to 4 of 4

Thread: No Sound from wii

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    76
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 9 Posts

    No Sound from wii

    I've had my wii for over a year now and haven't had any problems, today i turned it on to play NMH2 and i've got no sound. the picture is good, but no sound going to tv, i've tried both component and composite cables with the same result. Does anyone know what is causing this?
    Drivekey
    HBC 1.0.6
    4.1U
    Trucha Bug Fix
    cIOS38 rev14
    Wad Manager 1.5
    USB Loader GX

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,326
    Thanks
    1,806
    Thanked 4,257 Times in 3,579 Posts
    Blog Entries
    5
    Component and composite cables relate to video feed, not audio. You sure the audio lines are attached at each end?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    76
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 9 Posts
    well i'm not stupid i know that, i'm just saying i tried to different cables and had the same result
    Drivekey
    HBC 1.0.6
    4.1U
    Trucha Bug Fix
    cIOS38 rev14
    Wad Manager 1.5
    USB Loader GX

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,326
    Thanks
    1,806
    Thanked 4,257 Times in 3,579 Posts
    Blog Entries
    5
    <--- Not a mind reader, had to ask the obvious question.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •