Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: soft modded wii #002 error? help please...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    soft modded wii #002 error? help please...

    Ok, ive got a wii here, soft modded, all seems to be wroking fine for mario kart etc, but ive just downloaded the wolverine game...

    and when i try to launch it in wii backup launcher 0.3 gamma, i get the #002 error, which asks me to restart the wii...

    The wii is a PAL wii, and the game is also PAL...

    Any idea how I would go about fixing this problem?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    192
    Thanks
    43
    Thanked 40 Times in 36 Posts
    Did you use the IOS patcher and WiiUR v1.0 I use these with every backup i download before i burn with IMGburn and no problems so far

  3. #3
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    search for 'gamma 002 fix' for a solution...

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, ive tried that, still getting the #002 error...

  5. #5
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    are you using cios249r8?

  6. #6
    Banned Banned Guy's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,826
    Thanks
    57
    Thanked 221 Times in 193 Posts
    you may aswell use rev10 now

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry, I am using the 3.2E firmware... do i need to change firmware again?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    got it working with wii scrubber and generic wii patcher 1.3, which has the #002 fix feature!

    thanks for your help!!

    however, now I have one other problem, the game loads in french, or german (im not sure which, im no good with languages) but th game is PAL, isnt there a way i can make it play in english?

    backup launcher 0.3 gammas language selector for English, didnt change anything by the way...

  9. #9
    Junior Member rurouni4ever's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    66
    Thanks
    4
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    I don't think you can change the game language. You possibly have to get the PAL english version. Good Luck.

  10. #10
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15

    Thumbs down No new threads on already covered topics

    Quote Originally Posted by slippy View Post
    Ok, ive got a wii here, soft modded, all seems to be wroking fine for mario kart etc, but ive just downloaded the wolverine game...

    and when i try to launch it in wii backup launcher 0.3 gamma, i get the #002 error, which asks me to restart the wii...

    The wii is a PAL wii, and the game is also PAL...

    Any idea how I would go about fixing this problem?


    READING ROOM 30 DAYS for no search...Search the frigging forums 1st before make more threads of the same thing!!!!!!

    we have better things to do instead of putting up with lazy members like you

    Start a new account and you are banned...pm a mod and you are banned

    Wiihacks - Nintendo Wii Hacks Community
    (error #002 searched)

    in future if any members or mods see lazy peep..like this....correct them, and report the post.....and don't waste your time repeating something thats been cover so much already and contributes to cluttering up the forums.....and MODS YOU KNOW BETTER and WHAT TO DO..



    Last edited by ModderMan; 05-10-2009 at 10:58 AM.

    Wiihacks Super Mod / Admin

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •