Results 1 to 5 of 5

Thread: 4.0E probleme's

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.0E probleme's

    i just recently downgrade my wii from 4.0E and everything turn black and white. then I update back to 4.0E and accidentally erased the homebrew channel and now when i try to install the homebrew channel it doesn't copy the twilight hack so what can i do to fix these problem's


    PLEASE HELP

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    48
    Thanks
    7
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    bad news m8, 4.0 firmware blocks the tw hack from being installed via zelda. i don't know if you can install another way.

  3. #3
    New Member biigstyk's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    N.Y.
    Posts
    284
    Thanks
    36
    Thanked 64 Times in 53 Posts
    here's a question, if you format your wii, would that erase the 4.o update, and any other updates, making your system whatever it was before , like when it was new.?? thats what i think i would try if i had a problem like yours. i dont honestly know if it would help or not, but mine was 3.4 when i got it, and im back to 3.2 again

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    From what i can gather no it does not work you just loose all the save data.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nope unfortunatley a format doesnt fix

    like u said it just erases save data and any channels that had been added

    but leaves the firmware as is.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •