Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 107

Thread: Shop Channel Updated to v21

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by SNES_Master View Post
    How do you not have it? Go to the Softmod ANY Wii guide and install the IOS Update and Mod packs.
    I used this part of the guide

    Spoiler



    and it doesn't appear to have done anything? IOS 236 shows up under "manage IOS" but not under "load IOS"

    This got it to work. Thanks!
    Last edited by Jax; 11-17-2012 at 05:22 PM. Reason: Merged Posts.

  2. #22
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3,897
    Thanks
    872
    Thanked 1,044 Times in 828 Posts
    Quote Originally Posted by uscdrew
    I used this part of the guide

    Spoiler



    and it doesn't appear to have done anything? IOS 236 shows up under "manage IOS" but not under "load IOS"

    This got it to work. Thanks!
    Make sure you have the IOS236 wad file (it should be in the "MOD Pack", which i notice you did not quote from the guide...be absolutely sure you get the MOD Pack) if you still can't find IOS236 there you can always get it from NUS Downloader or ModMii.

    You may just have to do the Softmod ANY Wii guide from the beginning. I really don't see why you don't have it to begin with as it is one of the essential IOSs. Which guide did you use to mod your Wii?

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I realized my mistake after posting that. I installed the modpack, and instead of making a post saying it worked, I accidently just edited my previous post. Sorry for the confusion, but I've got it to work now.

  4. #24
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3,897
    Thanks
    872
    Thanked 1,044 Times in 828 Posts
    Good to hear

  5. #25
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3,897
    Thanks
    872
    Thanked 1,044 Times in 828 Posts
    Just want to confirm something, I'm currently viewing the "Wii U Transfer Tool" via AnyTitle Deleter and it does indeed require IOS62. No more speculation, IOS62 IS for the Wii U data transfers

  6. 1 User Says Thank You SNES_Master For This Useful Post


  7. #26
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Quote Originally Posted by matt2dlg View Post
    cool i want the wiiu soooo bad
    Forum Rules

    II. Posting rules and Guidelines

    1) h)
    Posts that do not pose a question should be contributory to the thread or site. Posts with no meaningful content will be deemed to be an effort to increase post count and will be deleted. Repeated posts of this nature will result in disciplinary action.
    So please, stop making unrelated posts.

  8. 1 User Says Thank You kunparekh18 For This Useful Post


  9. #27
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My Multi-Mod Manager 13.4 doesn't have IOS236? Why not?
    Last edited by SNES_Master; 01-13-2013 at 03:26 PM.

  10. #28
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3,897
    Thanks
    872
    Thanked 1,044 Times in 828 Posts
    Quote Originally Posted by joshuamark

    My Multi-Mod Manager 13.4 doesn't have IOS236? Why not?
    You might not have installed it. Which guide did you use when you modded your Wii?

  11. #29
    New Member RajamBop's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    20
    Thanks
    22
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Help! I did all the steps mentioned in the 1st post, had a successful installation, but when I start the Shop Channel, a blue screen appears and I get ERROR #002. What am I doing wrong?

  12. #30
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3,897
    Thanks
    872
    Thanked 1,044 Times in 828 Posts
    Quote Originally Posted by RajamBop
    Help! I did all the steps mentioned in the 1st post, had a successful installation, but when I start the Shop Channel, a blue screen appears and I get ERROR #002. What am I doing wrong?
    Oooh, it sounds like you maybe choose the incorrect region when you did this. Error 002 is a bad thing...

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •