Results 1 to 3 of 3

Thread: Artifacts in Resident Evil remake (Wii version)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Artifacts in Resident Evil remake (Wii version)

    Loading REmake from a USB drive, I get really bad red and green artifacts all over certain backgrounds. It doesn't happen in all backgrounds, only certain ones, and always in the same places. I will upload a video soon.

    Is this a problem related to the game? as I only experience this issue with this game, or is possibly a sign my Wii is dying? Like I say, no other game I have tried, shows this issue, and I have tried the likes of Metroid Other M, Resident Evil 4, Metroid Prime.....

    It should also be noted that Resident Evil 0 does not have this issue either, and I believe that game is built from the same engine as REmake.

    Thoughts?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Ok, turns out my Wii was faulty. I switched the motherboard, with a motherboard from a newer Wii, and the issue is no longer there.

    Had to keep the DVD drive from my original Wii though, as Gamecube backups would not load with the DVD drive from the newer Wii. Oh well, at least my Wii is fully functional again.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •