Results 1 to 2 of 2

Thread: Letterbomb not showing (Wii 4.3e)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Letterbomb not showing (Wii 4.3e)

    Hi there, I've been having problems trying to get Letterbomb to show up on the message board. I've followed the guide and it simply won't work.
    I'll explain exactly what I've done in steps. Any help would be appreciated

    1. First up, I formatted my 2gb SD Card (not SDHC or any other variation) with the SD Formatter 3.1, using the full format (Default FAT(16))

    2. I have a 4.3e Wii, and copied the MAC Address (I checked it multiple times), and downloaded the correct Letterbomb .zip from please.hackmii.com (I also tried the .zip from cutting both wires)

    3. Extracted the Letterbomb .zip (packaged with HackMii installer) to my newly formatted SD Card.

    4. I put it in the Wii and turned it on. I'm using the Classic Controller by the way, but I don't think that's an issue? Anyway, it doesn't show on the messageboard anywhere in the year. I've tried putting in the SD on the messageboard screen, on the home screen while it's turned on etc. It never shows whatever I do. I even changed the Wii date to a day before. There are existing messages on my messageboard, and I created an extra memo just in case.

    Would like to know if there's anything left to try, or if I've done something wrong.

  2. #2
    New Member bristoljay's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    250
    Thanks
    3
    Thanked 25 Times in 23 Posts
    Format ur wii reset the time and date

    Sent from my iPhone using WiiHacks
    4.1x
    500gig seagate wbsf (to lazy to change)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •