Results 1 to 6 of 6

Thread: ios53 not installing

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ios53 not installing

    Hello,

    I have installed and uninstalled ios53 trying to get it to work, but once installed. I go into wiiflow and it's not there. Any ideas? I've installed channel wads before just fine, but I can't get this ios to work.

    Also, when I clicked on wiiflow from the homebrew channel it just went to a black screen and froze. I had to cut power to my wii in order to get it to restart. It loads fine using the channel on the main screen.

    Thank you!!!
    Last edited by David99G20T; 12-23-2011 at 11:08 PM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    I am assuming you are trying to install a cIOS with base 53 or something? Which version?
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm not sure, but I downloaded it from the link on this page.

    http://www.wiihacks.com/wii-games/53...t-working.html

    Thank you!!!

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    IOS53 is a normal IOS and not a custom IOS, or cIOS. Wiiflow will only show cIOS. Just load it with one of your cIOS. If that doesn't work, post back here with a syscheck.
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  5. 1 User Says Thank You Bliepo For This Useful Post


  6. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How do I load it using a cIOS in wiiflow? Sorry for the noob question, but I'm still a little new at this.

    Also, any idea of why I can't select wiiflow while in the homebrew channel? The wiiflow channel works fine, but I can't seem to open it from homebrew. It goes to a blank screen and I have to unplug the wii in order to restart it.

    Thank you!!!
    Last edited by David99G20T; 12-27-2011 at 10:29 AM.

  7. #6
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    If you are having problems playing this game it is probably because you have to do the alt. dol trick.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •