Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't play backups after watching wii motion+ video

  1. #1
    New Member Fuxetan's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Sweden!
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can't play backups after watching wii motion+ video

    Anyone have any ideas?

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,395 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Fuxetan View Post
    Anyone have any ideas?
    What a vague question....

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #3
    New Member Fuxetan's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Sweden!
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    What a vague question....
    Hm, what do you want me to write?

    My little sister got skyward sword for her birthday and it didn't work at first so i read on the forums and noticed that you have to change the dol temporary to watch the M+ instructional video and so i did, and now i can't play backups anymore.

    So yeah, a few tips would've been nice.

  4. #4
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,395 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    What loader?
    Do you even have the correct cIOS?
    did she take the update?
    Did you change the dol back?
    What did you use to sofmod your wii?

    and what would be nice is less sarcasm for the one person that responded to help you...

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •