Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Picture not good 3.2

  1. #11
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    When you open gamma loader, Read the pic before you press start, it says like to hold 1 or something for the options.

  2. #12
    Junior Member Raven2490's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Found the setting and changed the force ntsc setting ... no change still flickering ... gonna try and re burn ... will post results.

    Question ... using the patcher wi.u 1.1 ... will that allow me to change the game from pal to ntsc in order to let me test them ?

    thanks again .

  3. #13
    Junior Member Raven2490's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It was the burn ... the new burn is working correctly !

    Thanks alot trekster, admiral and justsomeguy for all the help ... really appreciate it

  4. #14
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    Glad to see its working fine now!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •