Results 1 to 3 of 3

Thread: cios & ios downgrade problems

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    cios & ios downgrade problems

    hey all after installing the homebrew channel on my wii when i goto install the cios and ios downgrader its goes to a black screen and at the top says failed and error 216 im not sure if i have to be connected to the internet while doing this process if anyone can clarify that point,another point is do i need to install the cios and ios dowgrader to play copied games???i have version 3.4E BTW and installed wad manager with no probs as you can probably tell im a complete newbie to this process any help would be appreciated

    kindest regards
    Daz

  2. #2
    New Member RGJR77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Wiiville
    Posts
    433
    Thanks
    71
    Thanked 98 Times in 78 Posts
    happened to me with my bud's 3.4u wii ios downgrader gets a black screen. I cant find a workaround for this anywhere. The serial starts with lu64 , i've heard of problems with these newer wiis

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,240 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    I had the same problem upgrading from 3.1U to 3.2U. I got the black screen for a few seconds then my Wii restarted. I went to Gamestop and bought a usb LAN adapter so I could connect my Wii to my router, then all worked fine. Before I connected it I went in my setting and made sure that it wouldn't connect to WiiConnect24 because i didn't want the 4.0 update.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •