Results 1 to 2 of 2

Thread: Wii Flow stopped working

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Flow stopped working

    My 3 year old son wanted Lego Star Wars III, we bought it, I ripped it and he played. I forgot to take out the disk. Later, he started it from disk and before I could stop him, he installed the "update" from disk. Now wiiflow no longer works.

    To be honest I don't really remember how I hacked the wii the first time. I *can* restore a backup nand and I expect that would fix things, but the backup is at least a year old and saved games aren't much more current.

    Homebrew is still installed and launches, but USB drive use is interfered with. If I intercept the boot (sd card in slot) I can boot wii flow and it can launch games -- but if I boot normally and launch wii flow from the forwarder channel I always get the "connect USB drive" screen.

    I've tried reinstalling some of the ios slots, but basically they either fail or make no difference. Is there a way to recover use of the USB drive without restoring the nand?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,186
    Thanks
    1,443
    Thanked 2,549 Times in 1,884 Posts
    Just follow the Softmod ANY Wii guide. It will install all the cIOS you need as well as priiloader, which will prevent that unfortunate incident that caused your problem from happening again.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •