Results 1 to 8 of 8

Thread: Help with completing a mod on original Wii 4.3u

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help with completing a mod on original Wii 4.3u

    I have HBC installed, and ISO36 (I believe). But when I try to install the USB loader through the WAD manager, or the GAMMA backup loader they do not work. I've gone through all the possible how-tos I can come across. Is there a step some of them are missing. Install Backup Loader 0.3 Was the guide I have followed thus far, I would like to be able to play them off of DVD, but if necessary the ISOs on disc are a secondary option.
    Last edited by narse1979; 11-21-2011 at 07:23 AM.

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Silenus01 View Post
    I have HBC installed, and ISO36 (I believe). But when I try to install the USB loader through the WAD manager, or the GAMMA backup loader they do not work. I've gone through all the possible how-tos I can come across. Is there a step some of them are missing. Install Backup Loader 0.3 Was the guide I have followed thus far, I would like to be able to play them off of DVD, but if necessary the ISOs on disc are a secondary option.
    I guess you need to follow the Mod Any Wii Guide on here rather than some random 3rd party guide..
    Last edited by narse1979; 11-21-2011 at 07:23 AM.


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've tried following that guide as well. But when I get to the bootmii parts, the Wii will load to the screen saying "Loading Bootmii..." and does nothing.

  4. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    You can only navigate that screen using the buttons on the front of the Wii (Wii remote does nothing)... It tells you that in the guide. If the buttons on the front of the wii don't work you will need to use a GC controller..


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nothing loads for me to be able to navigate, just the black screen though.

  6. #6
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Does the wii drive flash blue?


  7. #7
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, the wii drive flashes blue but just the loading comes up.

  8. #8
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Go in to the hackmii installer again and select the prepare sd card option, Exit hackmii. Then try doing it...


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •