Results 1 to 10 of 10

Thread: Installing Homebrew Channel

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Installing Homebrew Channel

    I have 3.4u and I did download the Homebrew Channel but, I couldn't get Geck OS to work on it so I deleted and tried to reinstall the Homebrew Channel. Now every time I try to install it I get the message that it didn't load the code for the boot.elf file. I have no idea how to fix this, please help! Thanks
    Last edited by LanceS; 01-06-2009 at 04:35 PM.

  2. #2
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    use the .dol, and try downgrading http://www.wiihacks.com/recommended-...atutorial.html

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So where do I move the .dol file to?

  4. #4
    Senior Member admiral victorinox's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    michigan
    Posts
    4,940
    Thanks
    1
    Thanked 2,603 Times in 873 Posts
    replace the elf with a dol

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Also I looked at that guide and I didn't understand what to do on this part "delete data.bin and rename Twilight3.4.bin to data.bin before"

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That's another problem I can't even find the .elf file. :S

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, I got the channel installed.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi lance, i have the same problem same with you too. since you able to solve your problem, would you kindly help me too? I have the 3.4u version, i have did everything the web taught me but i still getting the boot.dol not found and unable to load hence hang.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can anyone help me? i followed each and every steps in the dummy guide but i still getting the error msg saying failed to read boot.elf (-1)! No code found to load, hanging.

  10. #10
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    I once had this even though the file was on the root of the sd card

    I used the sd formatter 2.0 to completely format my card, once I copied everything over it worked 1st go. It may not work for you, But its worth a shot right?

    heres a link to download the software, The download link is at the bottom of that page.

    SD Memory Card Formatting Software | SD/SDHC Memory Card | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •