Results 1 to 6 of 6

Thread: usbloadercfg

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    7
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usbloadercfg

    okay so here's the thing i soft modded using mauifrog's guide
    I got my wii system specs checked out by cjizzle

    Spoiler


    and the report was that very thing was fine..
    i also asked a question if there was anything else that was stopping me from loading super smash bros brawl due to my white screen error cjizzled responded that to ensure that usbloadercfg was update: ah, it was running v65 so i updated to v70... now usbloader spit out an error that i had to upgrade to cios249 rev 18 or hermes v in order to run with v70... okay so I upgraded to d2x and now my system reads as such

    Spoiler



    however, when i load up usbloadercfg (it loads under v70 249) and i load the game (i used the full version found here) the only options i get on the loader are: 245, 246, 247, 248, 249, 250, 222-mload, 223m-load, 224m-load, 222-yal, 223-yal. These all produce the white screen/black screen.
    i can report that it's not my hard drive because tatsunoku vs capcom and tetris party deluxe are running without any issues. What's wrong? Should i virginize my wii again and use a different softmod guide, install cios 249 rev 17 instead of rev20?
    Thanks guys appreciate it!

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Did you rip the game yourself? Maybe it's bad. You could try with a different loader and see if it works.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    7
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    actually i think @djshotz ripped it... i doubt it the game cause it works for some people but not others...

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,232
    Thanks
    1,460
    Thanked 2,579 Times in 1,902 Posts
    Quote Originally Posted by comk4ver View Post
    actually i think @djshotz ripped it... i doubt it the game cause it works for some people but not others...
    I find it quite strange how when everything else is working but one game, people seem to think that their entire mod must be messed up. If a tire goes flat on your car, you don't have to replace the whole car.

    We have all given you the best advice that we can. Try with GX if CFG doesnt work (works fine for me but worth a shot). SSBB works with the configurations that we have suggested. Every other game of yours works with your setup. What does that leave? A bad rip. Try ripping from YOUR original disk and you shouldn't have any issues (unless of course your wii laser is shot, in which case you can replace it for under $10). Either way, this is not an issue that can be fixed by further blasting your wii with different software changes. Sorry if that sounded rude, but those are the facts.

  5. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  6. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    7
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @cjizzle nah, it's cool it's easier to believe user installation error. I have tried all three loaders cfg, wiiflow, and gx and have tried all the settings. But, that is what's next on my adgenda is ripping my disc for which of course I will use this this one here. Once again I appreciate all your help, time , and effort.

  7. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,232
    Thanks
    1,460
    Thanked 2,579 Times in 1,902 Posts
    Quote Originally Posted by comk4ver View Post
    @cjizzle nah, it's cool it's easier to believe user installation error. I have tried all three loaders cfg, wiiflow, and gx and have tried all the settings. But, that is what's next on my adgenda is ripping my disc for which of course I will use this this one here. Once again I appreciate all your help, time , and effort.
    You should use CFG or GX to rip the game partition only. I recently have tested both GX 2.3 and CFG v70 and the rips play fine.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •