Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Configurable USB Loader won't load some games?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Configurable USB Loader won't load some games?

    Hello, I softmodded my wii a couple of days ago. I have been playing games using my HDD in a WBFS format. All the games I have been playing work. Kirby, NSMB, Mario Galaxy 2, Super Paper Mario.
    But for some reason it won't load Twilight Princess, Wii Party or Mario Party 8. When I click on the game and click to launch it, it goes to a black screen, turns my wiimote off and stays like that. What's wrong?
    Do I need to load these games in a different format? Are they just bad isos?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    First you should try re-ripping them from your original disk.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You think they didn't rip okay?

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    Quote Originally Posted by Kerimblue13 View Post
    You think they didn't rip okay?
    Good place to start. Your working games list leaves that as a good possibility.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Try changing the Ios in the settings for a game that doesn't work.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried every Ios possible and I tried ripping them again, but nothing.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Kerimblue13
    I tried every Ios possible and I tried ripping them again, but nothing.
    Post a system check for the pros to look at to see if u got any CIOS's missing.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This?

    Debug Log

    Last edited by BluPhant; 09-29-2011 at 10:18 AM. Reason: Spoilers FTW.

  9. #9
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    No, not that. Use the syscheck guide below in my sig.

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Aha! This.

    Spoiler


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •