Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Configurable USB Loader won't load some games?

  1. #11
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,131
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,520 Times in 1,861 Posts
    Your loaders should run those games just fine using 248. Must be a bad rip. Have you tried re-ripping them as suggested?

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes I have and still get a black screen. Do I have to turn any of the options on like Anti 005 or whatever.

  3. #13
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Hi Bud your sys check looks similar to mine, ( i'm on PAL ) But Cios all look ok. If you research your games you can find out which ios they use to run, I'm puzzled as I have all the games you mentioned. I run CFG v70 with a forwarder channel. GX loader v 2.2.
    Fat32 drives. using IOS 250.[57] i'm using a maui based softmod with d2x_rev6 cios updates. Some games need an ios with a different base, ie 249[56] 248[37] etc. you get the picture, I load my cios to the relevent slots with Wad manager 1.7. So if you get booted back to wii menu, or black screen. change the game load ios till you find the one that works then save the settings, I have friends in the USA so i'm loading Pal / Ntsc games without problems, read a little more it's all on this site. Check out problemayic games, Knowledge is power. It works for me...... There are other options.
    good luck.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Should I try GX loader? Would that work?

  5. #15
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    It's kinda deeper than just trying all sorts of things, Read lots first then set yourself a plan and go through things methodically, some small thing, May not be your wii, Take a look at the hdd see if you have it set up ok, Read about configurator in CFG loader. you may have something not quite right for your set up. I'm sure different versions of CFG run on different IOS, Google is your best friend ( Wiihacks.com how to cfg) . If you have two consoles compare the setups. never ever give up.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •