Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: usb loader gx v2.2 reboots to system menu

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I got gx v2.2 working now. I reinstalled both cIOS 249[56 base]&250[57 base] from a different source and it's working. what I can't figure out is why the d2x versions of the installation guide didn't work when they were the same cIOSes. whatever, driver sf is working great without freezing after missions.

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey can you help me cause i'm having the same issue you had :x I'd like you to tell me where you got your cIOS249-250 installer, i used D2x installer but it doesn't work, jsut like you sayd. Plz help D:

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Sean Voynaud View Post
    Hey can you help me cause i'm having the same issue you had :x I'd like you to tell me where you got your cIOS249-250 installer, i used D2x installer but it doesn't work, jsut like you sayd. Plz help D:
    don't remember where I got them but I can email you the same wad files I used.

  4. 1 User Says Thank You Samba Croxyndul Charles For This Useful Post


  5. #14
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Samba Croxyndul Charles View Post
    don't remember where I got them but I can email you the same wad files I used.
    Its ok i found what i needed round the internet. Thx alot thoug... even if you didn't help me at all... you could had help me so i'l thanks you =3

  6. #15
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I also have the problem with the wii freezes after playing a different region game,it's not only occur in usb loader gx but also neogamma.I have a korean wii softmodded to ntsc u, ver 4.3u.How can i solve it?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •