Results 1 to 4 of 4

Thread: Odd Homebrew Problem.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Odd Homebrew Problem.

    Ok, so, since installing homebrew in march, i think it was...
    i started getting weird wiimote problems, with playing stuff like Donkey Kong Country Returns, NSMBWii, Sonic Colors, whenever running, characters would continue running or would not jump

    I'm was wondering if anyone else has had this problem and do they know how to fix it.
    I'd appreciate whoever replies and knows what to do :3

    ~Aaron Roberts~

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This is a workaround, though not permanent it sure helps..... Unplug and replug the nun-chuck.
    Oh and check if there's something wrong with the nun-chuck (broken) as I can play donkey kong without problems but it did seem to appear at first I just played with a different one.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No, i dont think its because of the nunchucks / wiimotes, it happens with both of them, and has been for 5 months (since march)

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Do a clean SYNC with fresh batteries in the wiimote!

    Here is how to do it!

    | Nintendo - Customer Service | Wii - Set Up of the Wii Remote

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •