Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Wii Disc Drive stopped working after soft mod

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Disc Drive stopped working after soft mod

    I have just finished Softmodding my wii and now it wont accept discs... i dont hear anything... could someone please help me

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Soft modding shouldnt have affected your hardware..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    that is what i was thinking too.. but its odd... the drive doesnt flash i dont hear any noises... nothing...

  4. #4
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    .. no power or anything?? weird.. check all of you plug ins. power and video on both ends.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if it helps any when i boot back up disc channel i get dvd read error 1167

  6. #6
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    access priiloader and turn off the black screen hack....

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i think i found my screw up... all my files that were on my SD card are on my PC... at the end of the guide it doesnt talk about putting the files back on the SD card... im loading them up right now... I hope that is what caused the issue... ill let u know in 8min

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    still not working... i turned off all the hack features...
    Last edited by lordfenix; 08-25-2011 at 10:57 AM.

  9. #9
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Your confusing the hell outta me.. So what works? does the we work like normal but the loader wont pplay back up disks? do originals work?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    here is my check list of what i can do... I can power on the wii... i can play with all the on screen features... the SD card reads fine... but i can not insert a DVD or any Disc into the drive... it does not pull in the disc... there are no flashing light... nothing... its like the Drive is Dead ( the blue drive light does come on when u turn on the wii and mess with bootmii and other apps)

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •