Results 1 to 3 of 3

Thread: Homebrew=Black Screen

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Homebrew=Black Screen

    Hey guys, I'm new to the forum and hoping someone can help me out! A few years ago I saw a guide on how to play wii games from a external HDD. I followed the guide and it worked perfectly! It has been around 8 months or so since I have turned on the wii, and when I clicked on my HomeBrew channel last night (and this morning) it just turns the screen black and I have to hold the power button down on the console to get it to turn off.

    I'm wondering if there is something I can do to get this to work again. I'm guessing my system must have been updated or something, and stoped this from working? My wii is running version 4.3, and I was using coverfloader. Is there a way I can make this work again, or do I have to start from scrath? If I have to start over will my games on my HDD still work? If I do have to all over can someone point me in the right direction?

    Thanks in advance for your help!

    PS Here is a list of some of the files on my SD card incase it helps you figure out what I'm running

    apps
    CIOS
    CIOS36_rev10
    CMDVDX34
    Homebrew browser
    USBloader
    WAD Manager
    WMIOS35
    usb-loader
    3dcovers
    covers
    disks
    games
    gamelist.xml
    wiicoverflow.xml
    WAD
    CIOSv7.wad
    Homebrew Browser-YAHA-Forwarder.wad
    IOS35.wad

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,172
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,558 Times in 2,004 Posts
    Blog Entries
    2
    Might want to use a softmod guide from here to update some stuff.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, I found a guide on here and followed it and worked. I also loaded USBLoaderGX. All my games on my HD work fine, however I put in Call of Duty Black Ops and it shows I have to do a system update. I ran Priiloader and removed the online and disc update, and it no longer shows. I copied the disc to my HDD and it starts Black Ops, but when it gets to the Loading screen, it locks up. Any idea on what I need to do?
    Last edited by Quicksilver2002; 08-21-2011 at 04:45 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •