Results 1 to 2 of 2

Thread: Transformers I - Freezes after white screen

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Transformers I - Freezes after white screen

    hi all, not sure if this is the right place to put this but i was wondering if someone could help me out about this. I downloaded the transformers game the first one(the download says PAL Multi5) I've got a wii softmoded 4.3U and this is about the 50th game i downloaded so far...once it got past the white screen the autobot sign comes on like all the other games except it just stays there...and doesn't do anything...I tried allthe IOS that wii flow settings have to offer and put the video patching to progressive but nothing happened. I really hope to hear from one of ya..

    p.s one last thing usually i would just download the NTSC version if it didn't work but the only one i found has stayed 85% for about a month now X_X

    Thank you!
    -Vic

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,674
    Thanks
    980
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    wiihacks doesnt support piracy please read the forum rules

    thread closed
    thanks to bmarlo for this signature


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •