Results 1 to 6 of 6

Thread: Mii Channel System Files Corrupted

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mii Channel System Files Corrupted

    Every time I try to load the Mii Channel, the screen goes black and it says this message. I can assure you this wasn't accidentally done by softmodding, but I don't want to send in to Nintendo (obviously.)

    What can I do to fix it? I am aware of this thread: http://www.wiihacks.com/bricked-wii-...nel-brick.html

    But I can't really understand it. Can someone summarize what I should do? As a note, I only have the Homebrew Channel, BootMii Boot2, and several apps along with system menu 4.3u.
    Last edited by Vibed; 08-02-2011 at 09:42 AM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Having boot is a great thing, if you have a copy of your nand. The thread you linked really looks like what you need to be reading. You could just use the mii channel wad from HERE to try first though. I suggest you look back at that thread though. Backup your miis and game saves before you tinker too much unless you dont care if you lose them. If you dont have a nand backup, I would make one now too. It is better to have the slightly messed up one as opposed to not having one at all.

  3. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having problems getting the wadmanager to work right. My wiimote disconnects after selecting the ISO.

  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Are you using MMM's wad manager or wad manager 1.7? Wad manager 1.7 seems to work better IMO.

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm using 1.7. It just keeps freezing. I have 4.3u like mentioned before, if that changes anything, ok. I just feel relectant (I don't know why) to downgrade my system menu.

    Off topic question, you don't have to answer it: When I turn on my Wii, can I set the blue light to how it was before instead of flashing twice?

  7. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    try a different cios. Maybe post a syscheck here too.
    If your drive is flashing twice @ startup be happy, you do not want to change that. It means you have bootmii installed as boot2.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •