Results 1 to 9 of 9

Thread: wii games jumping

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wii games jumping

    hi all ive been trying to run 3 diffrent games on wii back up the first game i ran worked fine the second i had to force pal to get to work and the third is jumping up and down and unplayerble ive tried forcing pal and ntsc but still the same and help would be greatful thanks my wii is version 4.1e the program im trying to run backups on is neogamma r8

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Could be a bad burn or bad media.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    think media fine as always used same disc and made afew backups of the same game and they all the same

  5. #4
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    What game is it?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    its just dance 2

  7. #6
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...ding-disc.html


    you should really look into HDD usb loading... would be better...

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #7
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...ding-disc.html


    you should really look into HDD usb loading... would be better...
    That solution is linking to a guide in the archives?


  9. #8
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    lol.. billyhomes answer:
    played it with NeoGamma_R8, cios249_r17.
    set NeoGamma LANG=english, Video=PAL50 or PAL60, save... and go.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  10. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  11. #9
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks guys i got i working i dident notice there was a pal567i in neogamma which i tried and they all work with that thankyou

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •