Results 1 to 6 of 6

Thread: Dear GODS, help me PLEASE! Re-hacking after a hdd failure :(

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    45
    Thanked 19 Times in 17 Posts

    Unhappy Dear GODS, help me PLEASE! Re-hacking after a hdd failure :(

    I have searched and searched and tried to piece together what I need to do, and then when none of that worked, tried going back step by step until I even was trying to softmod it like a virgin. Please help me walk through how I can get my wii back up and running!

    History:
    Hacked wii a year and a half ago, running everything off a usb drive (FAT 32 and WBFS) Love it, especially wiiflow and wiimc. Then my hdd crashed about two months ago. I rescued it, and fumbled my way through resurrecting my wii. A week ago, my hdd failed BIG TIME. I ended up having to write the entire disk with 0000's, then fresh formatting it to FAT 32.

    NOW:
    Here I sit with my freshly FAT 32 formatted hdd and my wii that has been softmodded (originally using messie, but then using maui frog's two months ago) for over a year and running successfully. I'm hoping to run everything off of FAT 32 this time.

    PROBLEM 1:
    I tried using mauifrog's softmod any wii thread, using the instructions to update an already softmodded wii. Didn't work because I don't have mmm on my virgin hdd. So I went back up the thread to installing on a wii that has homebrew working. Got mmm working, but it won't mount my hdd. Says unable to mount device: usb. I *know* it's compatable and it is in perfect condition now.
    PROBLEM 1a: If I try using the MMM-58-61 containing bannerbomb2, nothing comes up in homebrew at all.

    PROBLEM 2:
    My bootmii boots to a black screen. Tried doing the threads about fixing the hackmii errors (same thing?), but I no longer have a small SD card Only have micro's. Can I do this with a usb? Somehow I doubt it because there is no USB icon to click on :P

    Editted to add: 4.2u

    PLEASE HELP ME. I swear I'm not being lazy!!!
    Last edited by workingmom201; 06-14-2011 at 07:22 AM.

  2. #2
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Have you tried to use a micro sd? I have used them more than once and they worked.

  3. 1 User Says Thank You toby1978 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    45
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Yes and it just gives me an error or a fail.

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    45
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    Forget I ever posted this. All I had to do was reinstall the program files to the apps folders. The old channel forwarders even work. I WAY overcomplicated this.

  6. #5
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Ok, glad you got it!

  7. 1 User Says Thank You toby1978 For This Useful Post


  8. #6
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    op solved problem


    thread closed
    thanks to bmarlo for this signature


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •